Zanimala sta vas ingverjev čaj in analni seks

Ingverjev čaj pomaga krepiti imunski sistem, zato ga je zelo priporočljivo redno uživati v sezoni prehladov, grip in viroz. Nič čudnega, da je bil v preteklem letu recept kako pripraviti ingverjev čaj najbolje bran članek na Zdravo.si!

Ingverjev čajKaj drugega vas je v letu 2018 še zanimalo? Med zelo branimi članki sta kar dva, ki se nanašata na škodljivost čistil in kemikalij. Zelo vas je zanimalo, katera čistila ogrožajo zdravje žensk in seveda kako čistiti in razkuževati stanovanje brez čistil.

Zlasti v zimskem času je bil aktualen tudi članek z nasveti kdaj je spet varno iti v službo po preboleli gripi ali virozi.

Od bolj lahkotnih tem je bil zelo popularen članek (in video) o analnem zdravju in analnem seksu. Pa brez skrbi, iz statistike branosti člankov ne moremo ugotoviti, kdo je kliknil nanj.

V Sloveniji je več kot 130.000 diabetikov, zato ne preseneča veliko zanimanje za novico o izjemnem odkritju na področju zdravljenja diabetesa. Nizozemski raziskovalci so resnično prinesli novo upanje za bolnike z diabetesom tipa II.

Veganski način prehranjevanja postaja vse bolj popularen. Intervju s Špelo Vehar, ki pravi, da je najboljša hrana tista, ki je poceni, je minuli mesec podiral vse rekorde. Mimogrede, za decembrsko številko Zdravo.si je Špela pripravila recepte za slastne polnovredne veganske jedi, ob katerih boste lahko uživali na domači božični ali silvestrski večerji.

Za vaše zdravje

Kot ste najbrž že opazili, je Zdravo.si jeseni dobil novo preobleko. A to, kar je vidno, je le manjši del celotne prenove spletnega mesta, ki nam bo omogočila pripravo še bogatejših vsebin za bralce.

Veselimo se, da bomo z vami tudi v prihajajočem letu, ko vam bomo tako kot doslej vsak mesec postregli z zanimivimi in koristnimi informacijami za vaše zdravje. Prav to je tudi tisto, česar vam v letu 2019 želimo največ – zdravja!

A.M.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi 🙂