Najzdravnik – portal za lažjo izbiro zdravnika ali zobozdravnika

Zaradi dolgih čakalnih vrst se veliko Slovencev odloči za izbiro zasebnega zdravnika, pri katerem so čakalne dobe krajše ali pa jih sploh ni. Pri tem pogosto naletijo na dilemo, katerega zasebnega zdravnika izbrati. Včasih lahko z osebno izkušnjo in priporočilom pomagajo prijatelji in znanci, velikokrat pa ne preostane drugega, kot da zdravnika za svojo težavo poskusimo poiskati na spletu. Spletni portal Najzdravnik to olajša.

Najzdravnik

S podobno težavo iskanja zdravnika se je soočil tudi študent medicine na mariborski Medicinski fakulteti Matej Žnidarič, ki se mu je ob tem porodila ideja o spletnem iskalniku zasebnih zdravnikov, zobozdravnikov in zdravnikov s koncesijo. Tako je nastal prvi slovenski zdravstveni portal Najzdravnik.si, ki na enem mestu ponuja informacije o zasebnih ordinacijah in medicinskih centrih po Sloveniji.

Strnjeni in pregledni opisi ordinacij, ogledi lokacij, možnost neposrednega kontaktiranja prek portala, ocenjevanje kakovosti zdravstvenih storitev in številne druge funkcije – zaradi vsega tega je portal koristno orodje, ki je v pomoč mnogim iskalcem zdravstvenih storitev.

Dodana vrednost portala je interaktivni zemljevid, na katerem lahko obiskovalci iščejo ponudnike zdravstvenih storitev v svoji neposredni bližini.

Kot pravi Žnidarič, želi s portalom Slovencem omogočiti, da hitro pridejo do kakovostnih zdravstvenih storitev in tako prihranijo svoj čas ter denar. Ena od funkcionalnosti je namreč tudi iskanje med preverjenimi in visoko ocenjenimi ponudniki.

Najzdravnik.net – seznam in ocene vseh slovenskih zdravnikov in zobozdravnikov

Poleg portala Najzdravnik.si, ki je začel nastajati leta 2020 – torej ravno na začetku epidemije – je leto kasneje zaživel še spletni portal Najzdravnik.net, na katerem so zbrani vsi slovenski zdravniki in zobozdravniki (ne le zasebniki s koncesijo). Obiskovalci portala lahko oddajo mnenja in ocenijo njihove zdravstvene storitve.

Tudi spletna trgovina

Uspeh obeh portalov je Žnidariča spodbudil, da se poda še v vode spletne prodaje. Z letom 2022 je tako zaživela spletna trgovina z medicinskimi pripomočki in izdelki za zdrav način življenja Najzdravnik.com. Ob tem bodoči zdravnik poudarja, da je poslanstvo njegove spletne trgovine Slovencem ponuditi sodobne in visokokakovostne medicinske pripomočke po dostopnih cenah.

Največji poudarek želi, kot pravi, nameniti izdelkom za zdravljenje kroničnih bolezni in lajšanje njihovih zapletov, pri tem pa slediti sloganu »Zdravje ljudem!«.

Povezave, omenjene v prispevku: