4 skrivnosti lepe kože na obrazu

Sanja Rađenović, salon Alaria – vsebino omogoča salon Alaria

Vsakodnevna primerna nega obraza vedno bolj postaja del naše lepotne rutine. Čeprav se seveda še vedno dogaja, da kdaj pa kdaj, vsaj dekleta, pred spanjem pozabimo odstraniti ličila. Vendar pa to nikakor ni dobro za našo kožo na obrazu! Obstaja nekaj osnovnih skrivnosti, ki jih morate vedeti o negi obraza doma.

SKRIVNOST #1: ČIŠČENJE KOŽE

Skrivnost, na katero dostikrat pozabimo. Tudi če ne uporabljate ličil vsak dan, morate svojo kožo očistiti vsaj enkrat dnevno, če pa imate problematično, aknasto kožo, pa dvakrat dnevno, da ohranjate kožo čisto in svežo ter da odstranite odmrlo kožo ter odvečno naravno maščobo kože.

SKRIVNOST #2: HIDRACIJA KOŽE

Tudi če imate mastno kožo, se lahko s pogostim vlaženjem kože in brisanjem kožo izsuši. Marsikdo ne pozna te skrivnosti, vendar je potrebno tudi mastno kožo hidrirati. Ko brišemo kožo, se koža brani pred izsuševanjem s tem, da ustvarja še več maščobe. Vaša kozmetičarka vam bo pomagala izbrati primerne produkte, da svoji koži zagotovite zadosti hidriranosti ter da se hkrati koža ne bo preveč mastila.

SKRIVNOST #3: DOLOČITE SVOJ TIP KOŽE

Se vam je že kdaj zgodilo, da vam je nekdo priporočil kremo, ki jo sam uporablja in je zanj super, vendar pa vam nikakor ne ustreza? To se zgodi, ker vaš tip kože potrebuje drugačno nego.

Tako se vse začne s tem, da določite, kakšen tip kože imate. Vsak tip kože ima svoje značilnosti in težave, zato imamo tudi različne izdelke, ki ne delujejo za vsak tip kože. Običajno lahko tip kože določimo sami. Se pa večkrat zgodi, da tega ne znamo ali pa je naša koža tako specifična, da je primeren obisk pri specialistu – kozmetičarki. Kozmetičarka pregleda vašo kožo in na podlagi testov ugotovi, kakšen tip kože imate ter katera je najprimernejša nega za vašo kožo tako v salonu kot doma.

SKRIVNOST #4: DNEVNA, TEDENSKA, MESEČNA NEGA

Veste, zakaj vsak dan ne izvajamo enake nege obraza? Vsi izdelki za nego obraza namreč niso primerni za vsakodnevno uporabo. Dnevno tako uporabljamo izdelke za čiščenje, toniziranje in hidracijo obraza, enkrat tedensko ali na dva tedna uporabimo tudi piling, enkrat do dvakrat mesečno pa masko za obraz. Zelo pomembno je, da se informirate o pravilni uporabi izdelkov, saj lahko prepogosta uporaba izdelkov tudi poškoduje vašo kožo na obrazu, enako pa tudi neprimerna uporaba izdelkov.

POSVET PRI KOZMETIČARKI V SALONU ALARIA

Kadar smo v dvomih, ali je naša nega ustrezna ali ne, kaj bi bilo primerno za našo aknasto kožo, kdaj je potrebno začeti z antiaging nego obraza, se je najbolje za odgovor na ta vprašanja obrniti na strokovnjaka. V našem salonu imamo za to brezplačne posvete s specialistko-kozmetičarko, ki se z vami pogovori o vaših potrebah, težavah, željah, vam svetuje, kakšen tip kože imate, katera nega bi bila za vas primerna in katere izdelke bi bilo smotrno uporabljati. To je čas, ki ga kozmetičarka nameni predvsem temu, da vas spozna.

Poleg posamičnih posvetov v salonu Alaria organiziramo tudi brezplačne delavnice, katerih namen je izobraževanje naših strank in širše javnosti in na katerih lahko izveste veliko koristnih nasvetov. Poleg delavnic za nego obraza organiziramo tudi delavnice z drugimi tematikami. Delavnice organiziramo samo za majhno število oseb, zato je za delavnice potrebna prijava.

Vas zanima, kaj vse se lahko naučite na naših delavnicah? Pokličite nas na 041-252-668 ali pa si preprosto poglejte na naši spletni strani >>.

Vsem bralcem portala zdravo.si, ki se bodo udeležili katere od naših delavnic, bomo na dan delavnice podarili 20% popust za nakup posamezne storitve in 10% popust na nakup izdelkov.

Nega obraza ni samo za to, da si uredimo kožo na našem obrazu, je tudi za to, da se malo pocrkljamo.” – Gordana iz Ljubljane

NEGA V KOZMETIČNEM SALONU ALARIA

Če imate problematično kožo ali pa vaša koža zahteva posebno nego, potem ste verjetno že izkusili, da domača nega ne zadostuje. Verjetno potrebujete strokovno nego v salonu. Ne glede na to, ali negujemo mladostniško, aknasto, ali zrelejšo kožo, je naš cilj vsaki stranki omogočiti, da se po negi počuti lepo in negovano ter da ima svežo in sijočo kožo.

Pri negi vam tudi svetujemo o uporabi primernih izdelkov z namenom, da se podaljšajo učinki nege v salonu in da se podaljšuje čas med posameznimi obiski.

Velikokrat pa je zaradi posameznih težav potrebna dolgotrajnejša nega v kozmetičnem salonu. S tem namenom imamo oblikovane tudi pakete, ki našim strankam omogočajo dodatne ugodnosti.

Za nego obraza imamo oblikovane tri pakete:

  • Paket 5 neg obraza BASIC, pri katerih uporabljamo kozmetike Lady Stella in Noreva Exfoliac), pri paketu dobite gratis limfno drenažo obraza v trajanju 20 minut.
  • Paket 5 neg obraza AHA COMPLEX, pri katerih uporabljamo kozmetiko Lady Stella z AHA kislinami, paket je namenjen za nego problematične, aknaste kože, v njem pa dobite gratis serum AHA complex 5%.
  • Paket 5 neg braza DELUXE, pri katerih uporabljamo prestižno, naravno francosko kozmetiko Darphin, pri paketu pa dobite gratis access energetsko facelift masažo v trajanju 90 min.

Vsi paketi imajo že tako zelo ugodno ceno, za vse bralce portala zdravo.si pa do 31.10.2017 omogočamo še 20% popust na zakup paketov ter gratis eno uro uporabe infrardeče savne.

Za konec pa ne pozabite ene zelo pomembne zadeve! Nega obraza ni pomembna samo za ženske. Tudi moški se starajo in imajo težave s kožo. Tako smo izredno veseli, da se tudi vedno več moških odloča za nego obraza v salonu.

Več informacij: Salon ALARIA >>
Komentirajte!
Imate vprašanje o negi obraza?
Zapišite ga in strokovnjakinje iz salona Alaria vam bodo z veseljem odgovorile.