Razumite svoj menstrualni cikel in njegov vpliv na vaše počutje

Oglasno sporočilo

Knjižni kotiček Zdravo.si

Razumite svoj menstrualni cikel in njegov vpliv na vaše počutje

Največja prodajna uspešnica na Amazonu o moči menstrualnega cikla zdaj tudi v slovenščini.

Avtorica knjige Lucy Pearce vam bo v njej pomagala do potankosti razumeti vaš menstrualni cikel in njegov vpliv na vaše počutje.

Knjiga je polna praktičnih uvidov in ustvarjalnih načinov, s katerimi se boste povezale z modrostjo svojega telesa in se opolnomočile. Ženske po vsem svetu pravijo, da jim je Modrost ženskega telesa spremenila življenje.

  • Naučite se slediti modrosti svojega telesa.
  • Načrtujte življenje in delo glede na svoj menstrualni cikel in ob pravem času izkoristite različne energije, ki jih prinaša s seboj.
  • Na naraven način odpravite PMS.
  • Prebudite svojo prirojeno ustvarjalnost.
  • Ustvarite svoj rdeči šotor ali lunino svetišče – sveti prostor, kjer se boste povezale s svojo ženstvenostjo.

Menstrualni cikel ženske v spiralnem plesu vsak mesec vodi od svetlobe k temi. Vsak mesec imamo priložnost, da zaplešemo na nekoliko drugačen način, se uskladimo s svojim ritmom in povežemo z modrostjo lune. Če svojega cikla ne poznamo in mu ne sledimo, se bomo na tej poti morda spotikale. Toda ko se začnemo spoznavati in pridobivati samozavest, si začnemo same tlakovati svojo pot. Začutimo, kdaj se naša energija spremeni, in namesto da bi se tej spremembi upirale, ji sledimo in jo izkoristimo sebi v prid.

Danes je v svetu žal premalo razumevanja in možnosti, da bi ženske v polnosti sledile svoji ciklični naravi – in še manj priložnosti, da bi jo praznovale.

Pridružite se Lucy Pearce v praznovanju ženske ciklične narave in za vedno spremenite svoje življenje!