Raziščimo nov koncept mladosti?

Leta so samo številka, zaužijmo jih s polno žlico.

Zdrav duh v zdravem telesu. Ta pregovor še kako drži. Ne glede na to, v katero leto gremo, se lahko počutimo mladostni, vitalni in polni energije. Zato obrnimo pogled na staranje in ga ponovno definirajmo. Formula je dokaj preprosta, prisluhnimo svojemu telesu, oprimimo se zdravih navad, ob tem pa dnevno zaužijmo čudežno molekulo, o kateri bo govora v nadaljevanju.

Paziti moramo na higieno spanja, saj nas le ta regenerira. Gibanje, zdrava prehrana in pozitivne misli prav tako vplivajo na to, kako se bomo počutili in v kakšnem telesu bomo hodili skozi življenje. Če se bomo držali preprostih napotkov, bomo živeli polneje, starali pa se bomo kvalitetneje. V nasprotnem primeru pa se zaradi hitrega življenjskega ritma, premalo spanja, stresa in nepravilne prehrane tvorijo prosti radikali, ki pospešeno uničujejo celice in tudi naše telo. Zato je pomembno, da poskrbimo zase prav vsak dan.

Prosti radikali – krivci za hitrejše staranje

Glavni krivci za hitrejše staranje so prosti radikali oziroma oksidativni stres. Prosti radikali nastajajo nepretrgoma in so stranski produkt celičnega dihanja. Nastajajo v našem telesu, krivci za njihovo nastajanje pa so prevelika izpostavljenost stresu, hiter življenjski stil, nepravilna prehrana, premalo gibanja, slabo spanje, onesnažen zrak in sevanje.

Povzročajo poškodbe celic in njihovo odmiranje, naše telo pa se zaradi tega hitreje stara. Hkrati se poveča možnost različnih bolezni, kot so diabetes, visok krvni tlak, povišan holesterol, druge bolezni srca in ožilja, v najhujši fazi pa tudi rakasta obolenja itd. Na začetku smo morda le utrujeni, neprespani, resne težave pa nastopijo kasneje. Šele takrat, ko nastopijo resne težave, ugotovimo, da nečesa ne delamo prav. Zato je pomembno, da se odzovemo pravočasno in naredimo nekaj zase že danes. Eden izmed načinov je zaščita celic, ki so naš osnovni gradnik.

Čudežna molekula resveratrol, ključ do vitalnosti

Čudežna molekula resveratrol je molekula, ki je vedno bolj raziskovana. O njej potekajo številne študije in raziskave. Znani biolog David Sinclair prisega nanjo, saj verjame, da preprečuje staranje telesa. “Ta eliksir je ključ do vitalnosti in dobrega počutja, saj obvaruje naše celice pred negativnimi učinki iz okolja. Celice so naša osnova, temeljni gradnik in ni vseeno, kako jih tretiramo. Če želimo biti videti dobro navzven, moramo poskrbeti, da bomo najprej zasijali od znotraj.”

zasijte od znotraj

Resveratrol Forte – izbran s strani strokovnjakov Univerze v Mariboru

Tudi v Sloveniji je na Univerzi v Mariboru potekala raziskava, ki je preučevala antioksidativne in antikarcerogene učinke molekule resveratrol, ki se nahaja v prehranskem dopolnilu Resveratrol Forte. Ravno zaradi njegove visoke vsebnosti čistega 200 mg resveratrola in 200 mg fitokompleksa so izbrali izdelek Resveratrol Forte. Sinergija med resveratrolom in fitokompleksom naredi izdelek bistveno močnejši, kot če bi imeli samo eno izmed učinkovin. Ugotovili so, da bi za podoben antioksidativni učinek, kot ga ponuja tableta prehranskega dopolnila (vsebovati mora 200 mg resveratrola), človek moral vsak dan pojesti več kot liter najučinkovitejšega naravnega vira resveratrola – goji jagod.

Komu ga priporočamo

Uživanje prehranskega dopolnila Resveratrol Forte se priporoča vsem, ki so dnevno izpostavljeni stresu, se soočajo z utrujenostjo in imajo šibek imunski sistem. Primeren je kot podpora pri težavah s srčno-žilnim sistemom in pri diabetesu. Uživa se ga lahko tako preventivno kot kurativno, saj je pomembno, da telo obvarujemo pred negativnimi učinki iz okolja. Le zdravo telo pa je lahko vitalno in mladostno. Zato poskrbite za svoje zdravje še danes in naj se tudi vaša ura zavrti nazaj.

čudežna molekula

Preverjena kakovost.

  • Izbran s strani strokovnjakov Univerze v Mariboru, ki potrjujejo njegovo antioksidativno delovanje.
  • Na trgu je že 10 let.
  • Prekoračili mejo 100.000 uporabnikov
  • Vsebuje 200 mg resveratrola in 200 mg fitokompleksa.
  • Primeren tako za vegetarijance kot tudi vegane.

 

Danes pa je na voljo po akcijski ceni. Ob nakupu 2 izdelkov vam tretjega PODARIMO. Kliknite tukaj in si zagotovite svojega že danes. Lahko pa nas tudi pokličete na telefonsko številko 05 663 24 40.

Kot dodatek in za še mlajši videz pa lahko preizkusite še jogo obraza z Jasmino Turnšek.

joga obraza

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi 🙂