V opoju narcisa: kako prepoznati narcistično osebnostno motnjo

KNJIŽNI KOTIČEK ZDRAVO.SI

Predstavljamo vam knjižno uspešnico, ki vam bo pomagala prepoznati narcistično osebnostno motnjo, jo odstraniti iz svojega življenja in začeti znova.

poletno branje


V opoju narcisa (2. dopolnjena izdaja)

Loti Palmer | 180 strani | Cena: 22,00 € (Brezplačna poštnina!)

v opoju narcisaImate v svojem življenju osebo, ki se je nekako bojite, obenem pa vas privlači oziroma je ne morete zapustiti?

Se po druženju z njo pogosto počutite izpraznjene, brez energije, ranjene ali zmedene?

Ima ta oseba vedno prav, se na vsako nasprotovanje napadalno odzove, omalovažuje vaša čustva in mnenja, vas v imenu »iskrenosti« in »ljubezni« zasipa z neresničnimi obtožbami, nikoli ne prizna svojih napak in ne prevzame odgovornosti za svoje ravnanje ter ne pokaže iskrenega sočutja?

Potem je zelo verjetno, da ste se zapletli v odnos z osebo z narcistično osebnostno motnjo.

Ker za ljudi s to motnjo velja, da so navzven zelo karizmatični, prijazni, požrtvovalni, privlačni, urejeni, spoštovani in priljubljeni, jih zelo težko prepoznamo, dokler nismo že ujeti v njihove mreže. Takrat pa je naš občutek za stvarnost pogosto že tako popačen, da mislimo, da smo za težave v odnosu krivi izključno mi, da se moramo le »poboljšati«, pa bo spet vse tako čudovito, kot je bilo na začetku, in da brez te osebe ne bi več zmogli. Ne vemo več, kaj je res in kaj ni oziroma »kdo je tukaj nor«.

Knjiga V opoju narcisa podrobno razčleni lastnosti, ravnanje, mišljenje in manipulacijske metode oseb z narcistično osebnostno motnjo ter jih ponazori s primeri. Obenem odstre razloge, zakaj se ujamemo v odnose z njimi, in prikaže načine, kako se iz tega izvleči in nadaljevati svoje življenje tako, da se ne bomo več zapletli v tovrstno patologijo.

Oglejte si televizijsko oddajo o ljudeh z narcisitično motnjo: Zvezdana: Ranjeni ljudje ranijo ljudi


Naročilo knjige

Izpolnite spodnji obrazec za naročilo knjige iz te ponudbe.

Knjige prodaja Založba Chiara, CHIARA B. d.o.o., Ježa 90, 1000 Ljubljana.
  • Z oddajo naročila se strinjate s pogoji poslovanja založbe.
  • Dostava – poštnina za knjigo v tej ponudbi je brezplačna. Če naročeno blago plačate po povzetju, vam Pošta Slovenije dodatno zaračuna njihovo storitev – plačilo po povzetju – po njihovem veljavnem ceniku 1,20 eur.

 

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi 🙂