Ho’oponopono – enostavno do sreče in polnega življenja

Oglasno sporočilo

V svetu, ki mu vladata individualizem in odtujenost, vendarle potrebujemo tudi bližino in ljubezen soljudi. Da bi harmonično sobivali, moramo biti pomirjeni sami s seboj in z ljudmi okoli sebe.

​Avtor v knjižici Ho’oponopono na kratek, jasen in zanimiv način predstavlja starodaven havajski obred odpuščanja in predstavlja metode, s pomočjo katerih se lahko naše življenje v zelo kratkem času nepredstavljivo spremeni. Na bolje, seveda.

Po havajskem izročilu odpuščanje in ustvarjanje notranjega miru poteka v štirih korakih, ki jih zaznamujejo štiri močne izjave, in sicer: »Žal mi je. Prosim, odpusti mi. Ljubim te. Hvala!«. Preprost pristop v štirih korakih na podlagi praktičnih primerov, predstavljenih v knjižici, bralce spodbuja k razmisleku o težavnih medčloveških odnosih, potrebi po razrešitvi le-teh in osvoboditvi od uničujočih vplivov preteklosti.

Ko se zavemo neprijetnih vplivov, se z njimi soočimo in sprejmemo brezpogojno ljubezen, se neugodne situacije spremenijo v pozitivne izkušnje.

Poglavja na koncu knjige obravnavajo ljubezenske odnose, zdravje, kariero in spoštovanje do našega planeta.

Knjiga, ki jo preprosto morate prebrati.
​”Super knjiga, mislim, da bi jo moral vsak prebrati. Enostavno in učinkovito orodje za boljše počutje in srečo v vsakdodnevnem življenju.”
-Marija, Ljubljana
“Človek danes hitro dobi občutek, da so odnosi nekako zastrupljeni z materializmom, zamerami, jezo, nevoščljivostjo. Ho’oponopono mi je omogočil, da spet vidim življenje na lepši način, bolj pozitivno, da se ne ukvarjam več z negativnimi čustvi. Zdaj živim bolj polno.
-Nina, Jesenice
“Knjiga, ki mi je spremenila življenje. Preberite jo, ne bo vam žal. Nimam kaj drugega reči.”
​-Mateja, Koper

Picture

O avtorju

Ulrich Emil Dupreé, rojen leta 1962, je duhovni učenec in učitelj, pisec in vodja seminarjev. Študiral je filozofijo krščanstva in daljnega Vzhoda, med drugim je živel tudi v hindujskem samostanu.

​Na vprašanje, kaj je po poklicu, bo sam verjetno odgovoril, da je graditelj mostov, ki so se imeli priložnost srečati z angelom.

[vc_raw_js]JTNDc2NyaXB0JTIwdHlwZSUzRCUyMnRleHQlMkZqYXZhc2NyaXB0JTIyJTIwc3JjJTNEJTIyJTJGJTJGemRyYXZvLmVwcnZhay5uZXQlMkZmb3JtJTJGZ2VuZXJhdGUuanMlM0ZpZCUzRDEzJTIyJTNFJTNDJTJGc2NyaXB0JTNFJTBBJTBBJTIw[/vc_raw_js]

Poštnina: 4,39 €. Knjigo prodaja Založba Cangura, Zavod Gaia Planet, Kidričeva ulica 24a, 3000 Celje. Z oddajo naročila se strinjate s splošnimi pogoji.