Hipnoterapija

Zabavna hipnoza – nasmejte se prigodam na odru

Hipnoza in samohipnoza sta praktični orodji za doseganje ciljev in spreminjanje nezaželenih navad. S pomočjo hipnoze lahko pomagate sebi ali bližnjim praktično na vseh področjih. Hipnoterapija je učinkovito orodje pri hujšanju, odvajanju od kajenja ali pri brezbolečinskem porodu. Pomaga nam do šolskih in športnih uspehov. S hipnoterapijo odpravljamo stiske in gradimo samozavest.Hipnoza je orodje, ki nam omogoča vpogled v najgloblji del našega uma. S pomočjo hipnoze lahko poiščemo in odpravimo vzroke za naše negativno doživljanje sveta in ljudi okrog nas. V naši podzavesti se  namreč nahajajo prepričanja, ki jih imamo o sebi in svetu. Velika večina teh prepričanj je nezavednih, saj smo jih pridobili že v ranem otroštvu. Ta prepričanja pa usmerjajo tok naših misli, ki ustvarjajo našo realnost, naše doživljanje sebe in sveta.

Mojster hipnoze Božidar Grilc vas vabi na večer zabavne hipnoze

Doživite nekaj novega in nepozabnega! Pridite na večer zabavne hipnoze, ki se bo odvijal v Koloseju Ljubljana v soboto, 11.6.2016, ob 18. uri.

​​Kaj boste doživeli?

Zabavna oz. odrska hipnoza je dinamična predstava. Vključuje elemente teatra, improvizacije, komedije in nepričakovanih odzivov udeležencev.​Dinamična in zabavna predstava se zgodi takrat, ko se udeleženci (prostovoljci na odru) popolnoma prepustijo in odzivajo na sugestije hipnotizerja. Ob tem pa delajo stvari, ki jih v vsakdanjem življenju ne bi delali oz. se niti ne zavedajo, da so tega sposobni (npr. igranje na instrument, petje…). Prične se z lažjimi sugestijami (igranje navideznega klavirja, vožnja motorja) in nadaljuje z bolj kompleksnimi situacijami.

Zato obiščite predstavo zabavne hipnoze, pustite se hipnotizirati in se nasmejte svojim prigodam na odru!

“Neverjetno je videti in izkusiti, kaj človeški um premore. G. Grilc ima čudovito energijo in zelo pozitiven vpliv na ljudi. Poučno, sproščeno in zelo zanimivo.”

​- Mateja, Podgorje pri Slovenj Gradcu, marec 2016

Picture

Božidar Grilc, mojster hipnoze: “Pri odrski hipnozi pride do izraza fantazija, ki je včasih brezmejna. Na primer, če v hipnozi sugeriram, da ste astronavt in hodite po Luni, se bo vaše telo temu primerno odzvalo. Vneto boste hodili po Luni. In ker je tam manjša gravitacija, bodo vaši gibi počasnejši. Za gledalca je vaš odziv izredno komičen.

Ali veste?

Le 15-20% udeležencev je tako sugestibilnih (hitreje in lažje vstopa v hipnozo), da so primerni za nastop na odru. Božidar jih poišče med gledalci-prostovoljci.​

Zabavna hipnoza je dinamična odrska predstava, o kateri boste še dolgo govorili!

Kakšna je razlika med odrsko in terapevtsko hipnozo?

​Odrska hipnoza je v osnovi namenjena sprostitvi. Zabavajo se tako gledalci kot prostovoljci, ki se pustijo hipnotizirati na odru. Terapevtska hipnoza pa je namenjena resnemu delu, kjer hipnoterapevt pomaga svoji stranki, da izboljša svoje življenje.

Skupno jima je, da je oseba v obeh primerih v stanju hipnoze. Pri odrski hipnozi je bolj kot globina hipnoze pomembna sugestibilnost. Kar pomeni, da osebe hitreje in lažje vstopajo v hipnozo. Pri terapevtski hipnozi pa je pomembno, da oseba vstopi v globoko hipnozo, v kateri lahko potem rešuje stvari, ki jih nosi v podzavesti.

Kaj pa etika pri odrski hipnozi? Bodo ljudje obžalovali svoja dejanja?

Ne. Če oseba dobi nalogo, ki ni v skladu z njenimi etičnimi načeli, lahko v trenutku hipnozo prekine in zavrne takšno dejanje.

Večer zabavne hipnoze

Picture

Naročite vstopnice v predprodaji in privarčujte!

Vstopnice lahko naročite kar preko obrazca spodaj v predprodaji in privarčujete kar 5€, saj bo cena vstopnice na dan dogodka 15€, v predprodaji (preko spodnjega obrazca) pa jih lahko dobite za le 10€. Po oddanem obrazcu boste na mail prejeli podatke za plačilo. Po prejetem plačilu pa prejmete še obvestilo glede vstopnic.
Oglasno sporočilo

Komentirajte!

Vas zanima kaj v zvezi s hipnozo? Zapišite vprašanje v komentarju in Božidar Grilc vam bo poskušal odgovoriti.