Najbolj praktičen način, kako poskrbeti za biološke odpadke

Večina gospodinjstev se sooča s težavo bioloških odpadkov. Njihovo vsakodnevno odnašanje v rjavi zabojnik za biološke odpadke je opravilo, ki bi se mu vsi najraje izognili. A to še ni vse. Biološke odpadke smemo odlagati le v bio razgradljivih vrečkah. Če jih odnašamo vsak dan, to na letni ravni pomeni nezanemarljiv izdatek za vrečke.

bokashi organko

Lahko pa se odločimo za kuhinjski kompostnik Bokashi Organko, ki nas reši teh težav, saj kuhinjske biološke odpadke predela v dva nadvse uporabna in ekološka končna produkta: ekološko osnovo za kompost in fermentacijsko tekočino za zalivanje rastlin. S tem lahko doma, na vrtu ali balkonu pridelamo svojo ekološko, zdravo hrano, hkrati pa vstopimo v svet krožnega gospodarjenja. Brez odpadkov. Brez vsakodnevnega odnašanja bioloških ostankov v ulični zabojnik. Brez zapravljanja za bio razgradljive vrečke.

Kuhinjski kompostnik Bokashi Organko

Kuhinjski kompostnik Bokashi Organko iz podjetja Skaza je enostavna in učinkovita rešitev za ekološko pridelavo hrane na domačem balkonu ali vrtu ter za »zero waste« življenjski stil. Uporabljamo ga lahko vsi, tisti s hišo in vrtom ali tisti, ki živimo v stanovanju in imamo na svojem balkonu urbani vrtiček. Z Bokashi Organkom znižujemo svoj ogljični odtis, zmanjšujemo izziv prekomerne količine bioloških odpadkov ter z lastnim zgledom sodelujemo pri dejavnostih krožnega gospodarstva.

Omejena serija kompostnika Bokashi Organko v roza barvi – samo v času ‘rožnatega oktobra’

V podjetju Skaza ne zavržemo ničesar. Z vsakim presežnim materialom skušamo ustvariti novo vrednost. To je naša vzorna praksa, s katero spodbujamo posameznike in podjetja, da se oprejo na rešitve krožnega gospodarstva in delovanja brez odpadkov. Tako smo presežek roza barvila iz obstoječe proizvodnje uporabili za izdelavo prav posebne ekskluzivne serije roza kompostnika Bokashi Organko.

Bokashi Organko roza
Kliknite na sliko za nakup Bokashi Organka v ekskluzivni roza barvi.

Z njim bomo zaznamovali ‘rožnati oktober, mesec boja proti raku na dojkah. Vanj vstopamo močni, povezani z zaupanja vrednim partnerjem, organizacijo Europa Donna. Skupaj si prizadevamo za več osebnega in družbenega zdravja, v okviru tega pa tudi za večjo ozaveščenost žensk v boju proti raku na dojkah.

Z vašim nakupom roza Bokashi Organka, ki bo v Sloveniji ekskluzivno na voljo v spletni trgovini, oblikujemo sklad v obliki donacije, ki bo pomemben prispevek k raziskavam za boj proti raku na dojkah, najpogostejši oblika raka pri ženskah.

Podjetje Skaza bo od vsakega prodanega roza kompostnika namenilo 5 evrov organizaciji Europa Donna, slovenskemu združenju za boj proti raku dojk. Skaza in Europa Donna se tako skupaj pridružujeta globalnemu gibanju »Rožnati oktober«, ki je namenjeno osveščanju o raku dojk.

Odgovorite na nagradno vprašanje in pridobite svojega Bokashi Organka v ekskluzivni roza barvi!

NAGRADNA IGRA JE ZAKLJUČENA! Žrebanje je bilo opravljeno 23.10.2019.

Med pravilnimi odgovori, ki so bili prek spletnega obrazca oddani do 21.10.2019, smo izžrebali nagrajenko ali nagrajenca, ki bo prejel(a) Bokashi Organka v ekskluzivni roza barvi.

Srečni nagrajenec je: 

RENE TRAMPUŽ

 

Vsebino omogoča podjetje Skaza