Zdrav in aktiven oddih v hotelu Bled Rose

Prepustite se udobju in razvajanju ter naredite nekaj za svoje zdravje in dobro počutje. Čas, ki ga boste preživeli v hotelu Bled Rose, vas bo osvežil in napolnil z energijo, medtem ko vam bo bližnja narava omogočila prijetne športne aktivnosti, s katerimi boste poskrbeli za svoje telo.

Hotel Bled Rose nudi izjemno lokacijo s pogledom na Blejsko jezero, sproščeno vzdušje ter eleganco in udobje 4-zvezdičnega hotela z retro pridihom, ki ga prežema dobra energija narave. Uživali boste v izbranih okusih lokalne kulinarične tradicije, oazo dobrega počutja pa boste našli v sodobnem wellnessu z notranjim bazenom, savnami in masažnim centrom.

Aktivno – na kolesu, na vodi ali v pohodni obutvi

Bled z okolico nudi številne možnosti aktivnega preživljanja prostega časa. S kolesom (v hotelu Bled Rose lahko najamete električno kolo) se podajte na raziskovanje čudovite doline Radovne, kjer boste uživali ob pogledu na edinstveno jezero Kreda, si ogledali slavno Gogalovo lipo ter nadaljevali pot v Krmo, čudovito alpsko dolino, ki je tudi izhodišče za vzpon na Triglav. Če bodo noge dopuščale, lahko pot podaljšate še do Mojstrane, od tam pa po eni najlepših kolesarskih poti nadaljujete vse do Kranjske Gore in Planice.

Se bolj kot na kolesu vidite na vodi? Bled ponuja rekreacijo tudi za ljubitelje veslanja. S supa ali iz kanuja bo razgled na slavno veduto blejskega otoka ter pečino z gradom povsem novo doživetje.

Na svoj račun boste prišli tudi ljubitelji pohodništva in planinarjenja. Na Bledu in v njegovi okolici se nahajajo številne pohodniške poti za vse stopnje telesne pripravljenosti. Povzpnite se na Stražo ali Ojstrico ali se odpeljite na Pokljuko, kjer se odpre povsem nov svet mnogoterih pohodniških poti. Si želite razgleda z dvatisočaka? Viševnik, na katerega je s Pokljuke približno 2 uri hoje, je najlažje dostopen slovenski dvatisočak, z njegovega vrha pa se odpira prekrasen pogled na Triglav, za katerega se zdi, da je kot na dlani.

Hotel Bled Rose – za popolne trenutke sreče

Hotel Bled Rose je oaza udobja na idilični lokaciji. Nahaja se v samem središču Bleda, a kljub temu ohranja zasebnost. Leži nad obalo Blejskega jezera, od katere ga loči čudovit park, povezan s popolnoma novo hotelsko plažo. Na njej boste lahko uživali v zunanjem jacuzziju ter razgledu na jezero in okoliške vrhove, medtem ko je za romantične večerne trenutke poskrbljeno z odprtim kuriščem. Tukaj je tudi ‘zlata točka’, edinstvena lokacija, prežeta s pozitivno energijo.

Bled je vedno veljal za romantično destinacijo. Odkar deluje hotel Bled Rose, to še toliko bolj drži. V čudovitem alpskem okolju, ki ga dopolnjuje vrhunska kulinarična ponudba hotelske kuhinje, boste doživeli popolne trenutke sreče, ki se jih boste še dolgo spominjali.

BON-bončki za bone

Letos se vam še posebej splača priti v Bled Rose, saj je Bled bistveno manj obljuden (kar je velika redkost).

Če v hotelu koristite turistične bone, si lahko izberete posebne bonbončke ugodnosti (VIP SPA, brezplačno dodatno nočitev ali najem električnih skuterjev). Vsem gostom pa je na voljo tudi brezplačno sladkanje z domačim sladoledom v neomejenih količinah.

Želite tudi vi doživeti vse to? Kliknite tukaj za rezervacijo >>

Vsebino omogoča hotel Bled Rose

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi 🙂