VIDEO: Tortilje na enostaven način

Slastne tortilje pripravljene doma na enostaven način. Zveni kot znanstvena fantastika?Brez skrbi, v oddaji Preprosti obroki na TV programu Woman vam kuharski mojster predstavi, kako na hiter in enostaven način doma pripravite okusne tortilje, ki vam jih bodo vsi zavidali.

Začne se seveda s sestavinami, zato poglejte video na desni, kjer boste izvedeli, kaj potrebujete za pripravo odličnih domačih tortilj. Brez skrbi, zelo enostavno je vse skupaj.

Sledi priprava omake. To je lahko zapleteno, ampak ali ni škoda komplicirati stvari, ki jih lahko naredimo na enostaven način?Kuharski mojster vam v videu na levi strani pokaže, kaj potrebujete in kako pripravite čudovito okusno omako za tortilje, ob katerih se vam bodo cedile sline.

Ste že navdušeni? Kliknite na video na levi strani in si oglejte, kako preprosto je pripraviti omako.

Seveda pri tortiljah ne gre brez solate. Tukaj ni kakšne posebne znanosti, a pomembno je, da tortilje postrežemo na pravilen način. Pri tem jih lahko že v celoti pripravimo, ali pa gostom ponudimo pripravljene sestavine, da si sami sestavijo tortilje po svojem okusu. Več v videu na desni strani.

Bi želeli videti še več? Celoten recept si lahko ogledate danes ob 16:35 v oddaji Preprosti obroki na programu Woman.

TV program Woman
Komentirajte!
Imate radi tortilje? Kako jih najraje pripravite?