VIDEO: Hitro pripravljena jed s cvetačo

Cvetača je odlično, a marsikdaj spregledano živilo. Vsebuje malo kalorij (samo 22 kalorij/94kJ na 100g) ter veliko mineralov in vitaminov, še posebej vitamina K, ki ima pomembno vlogo pri strjevanju krvi. Zaradi lahko prebavljivih beljakovin je primerna tudi za želodčne in črevesne bolnike. Vsebuje tudi veliko vitamina C in kalija.​Poglejte, kako hitro in enostavno pripravite okusno jed s cvetačo, ki je značilna za Nizozemsko in Italijo:

Če vas je hitra priprava jedi s cvetačo navdušila, ne spreglejte tudi recepta za japonsko specialiteto nasi, katere glavna sestavina je popražen riž, ki ga lahko kombinirate s poljubnimi dobrotami. Kuhar se je tokrat odločil za šitake, okusne gobe. Poglejte:

Bi radi pripravili še več okusnih in zdravih obrokov za svojo družino? Bi jih radi postregli v manj kot pol ure? Ne obožujete dragih in zapletenih sestavin? Potem ne zamudite kratkih oddaj Preprosti obroki na TV programu Woman. Kuhar Rudolph van Veen in njegovi nadarjeni vajenci vam bodo predstavili vrhunske recepte za hitro prirpavljeno kosilo ali večerjo. Že pri vašem televizijskem operaterju!
Komentirajte!
Poznate kak malce drugačen recept za hitro pripravljeno jed?
Vabimo vas, da ga zapišete v komentarju in delite z ostalimi bralci.