Sejem Narava-zdravje 2019 – Zdravo.si vam podarja popust

Ljubitelji uravnoteženega, aktivnega, zdravega in okolju prijaznega življenja, pozor! Ne zamudite letošnjega jubilejnega sejma Narava-zdravje, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani od 23. do 26. oktobra.

Že 50. sejem Narava-zdravje letos spremlja slogan Uživaj zdravo! S tem dobiva sejem novo dimenzijo, saj ne poudarja le uživanja sveže, lokalne, raznolike in zdrave hrane, temveč tudi iskanje poti v sebi in naravi. Obiskovalce želi nagovoriti k razmisleku o tem, kako ponovno uživati življenje zdravo in v stiku z naravo ter ob sobivanju z drugimi.

Sejem vam ponuja izdelke in storitve s področij zdrave prehrane, zdravja, gibanja, naravne kozmetike in wellnessa ter zelenega sobivanja. Razvejano in pestro ponudbo bodo dopolnile številne predstavitve, meritve in degustacije. Ne pozabite – sejem je prodajne narave, zato boste lahko izdelke (mnoge med njimi po ugodnejših, sejemskih cenah) tudi kupili in odnesli domov!

Bogat bo tudi spremljevalni program. V štirih dneh se bodo zvrstili številni dogodki, kot so predavanja, delavnice in okrogle mize. Celoten seznam dogodkov in urnik lahko preverite tukaj >>

Letos tudi z dobrodelno noto

Sejem Narava-zdravje bo letos potekal tudi z dobrodelno noto, saj bo organizator 1 evro od vsake kupljene vstopnice podaril Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

Zdravo.si vam podarja cenejši obisk sejma Narava-zdravje

Da bo odločitev za obisk še lažja, smo za bralce Zdravo.si pripravili kupon za popust pri nakupu vstopnice. Namesto 7 evrov boste tako za vstopnico za sejem Narava-zdravje plačali samo 5 evrov.

Kupon prenesite na tej povezavi ali s klikom na njegovo sliko, ga natisnite in pokažite na sejemski blagajni.

Sejem narava-zdravje 2019 vstopninaSe vidimo na sejmu!

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi 🙂