Poskrbite za vaša jetra, da bodo delovala s polno močjo!

Jetra so naravni filtracijski sistem v telesu, ki pretvarja toksine v odpadke, čisti kri ter presnavlja hranila in zdravila. Ker v jetrih neprestano poteka ločevanje, presnavljanje in shranjevanje različnih snovi, so izjemno občutljiva na toksične napade. Postanejo lahko preobremenjena in takrat je skrajni čas, da jim pomagamo.

Približno četrtina svetovne populacije živi z zamaščenimi jetri – boleznijo, ki lahko vodi v cirozo in rak jeter. Razširjenost pa narašča skupaj s povečevanjem debelosti. Ko so jetra zamaščena, se njihova funkcionalnost zmanjša.

Tudi različne razstrupljevalne diete lahko povzročijo več škode kot koristi. Znanstvene raziskave potrjujejo, da lahko uživanje veliko maščob in omejevanje ogljikovih hidratov (LCHF prehrana) povzroči zamaščenost jeter.

Znaki, ki kažejo na to, da so naša jetra preobremenjena

Jetra ne bolijo, lahko pa prepoznamo naslednje znake preobremenjenosti:

– počasna prebava, ki jo spremlja napihovanje in slabost
– pogosta utrujenost
– zbadanje pod desnim rebernim lokom
– debelost, posebej maščobna plast okrog pasu
– povišane vrednosti holesterola
– težave s kožo

Ker ni učinkovite terapije z zdravili, sta glavni način preprečevanja in zdravljenja prehrana in sprememba življenjskega sloga, kar vključuje redno gibanje, zmanjšanje pitja alkohola in prenehanje kajenja. Zdrava uravnotežena prehrana, kot je tradicionalna mediteranska dieta, se je izkazala za posebno koristno pri bolnikih z zamaščenimi jetri.

Rešitev: SiliFit s pegastim badljem

Za učinkovito razstrupljanje in prečiščevanje izberite učinkovit pripravek s pegastim badljem. Pegasti badelj je zdravilna rastlina, ki se tradicionalno uporablja za preprečevanje in lajšanje težav z jetri. Njene zaščitne učinke so poznali že v antiki. Je eno izmed najbolj preučevanih in preverjeno varnih zdravilnih zelišč.

Aktivne učinkovine v pegastem badlju se zelo slabo vsrkajo v telo, zato čaji in mleta semena niso dovolj učinkovita.

Izberite SiliFit, najbolj učinkovit pripravek za jetra, z dvojnim delovanjem. Samo v SiliFitu je izvleček pegastega badlja povezan s fosfolipidi, zato je 5-krat močnejši, v primerjavi z drugimi izvlečki pegastega badlja. To je znanstveno dokazano.

Fosfolipidi so gradniki za nastajanje in obnavljanje membran jetrnih celic in izboljšajo funkcijo jeter.

Za učinkovito kuro čiščenja je potrebno 90 dni. Zadostuje le 1 kapsula na dan. Poskrbite, da bodo vaša jetra delovala s polno močjo.

Samo 37 EUR za 90 dnevno kuro.

Vsebino omogoča NaturaMedica d.o.o.