Sejem Narava-zdravje 2022 – Zdravo.si vam podarja popust

Ljubitelji zdravega in aktivnega življenja, pozor! Ne zamudite sejma Narava-zdravje 2022, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani od 9. do 11. septembra.

Sejem Narava-zdravje 2022Osrednja tema letošnjega sejma je uravnoteženo, zdravo in okolju prijazno življenje.

Sejem vam ponuja izdelke in storitve s področij zdrave prehrane, zdravja, gibanja, naravne kozmetike in wellnessa ter zelenega sobivanja. Razvejano in pestro ponudbo bodo dopolnile številne predstavitve, meritve in degustacije. Ne pozabite – sejem je prodajne narave, zato boste lahko izdelke (mnoge med njimi po ugodnejših, sejemskih cenah) tudi kupili in odnesli domov!

Bogat bo tudi spremljevalni program. V štirih dneh se bodo zvrstili številni dogodki, kot so predavanja, delavnice in okrogle mize. Celoten seznam dogodkov in urnik lahko preverite tukaj >>.

[vc_btn title=”NAGRADNA IGRA >>” color=”warning” align=”center” css_animation=”bounceInLeft” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.zdravo.si%2Fnarava-zdravje2022%2F||target:%20_blank|”]

Ugodnejša vstopnica za sejem Narava-zdravje 2022

Da bo odločitev za obisk še lažja, smo za bralce Zdravo.si pripravili kupon za popust pri nakupu vstopnice. Namesto 5 evrov boste tako za vstopnico za sejem Narava-zdravje plačali samo 4 evre.

Kupon prenesite na tej povezavi ali s klikom na njegovo sliko in ga pokažite na sejemski blagajni.

Za vse tiste, ki se sejma Narava zdravje 2022 ne morete udeležiti v živo, pa lahko v nagradni igri sodelujete s klikom na gumb NAGRADNA IGRA >>.

Se vidimo na sejmu!

[vc_btn title=”NAGRADNA IGRA >>” color=”warning” align=”center” css_animation=”bounceInLeft” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.zdravo.si%2Fnarava-zdravje2022%2F||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1661260741733{margin-bottom: 20px !important;}”]

Hkrati pa vas še vabimo k ogledu aktualne kampanje Nemške turistične organizacije – DZT German.Local.Culter. s promocijo Chatbota. Več o tem si lahko pogledate na Facebook-u, najdete pa ga na Facebook klepetu ali na spletni strani.

Chatbot:

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi 🙂