Laserska depilacija – učinkovito, hitro, neboleče

Imate dovolj britja in depilacij? Se vam dlake vraščajo? Imate vnetje kože po depilaciji? Rešitev vaših nadlog je učinkovita in neboleča aleksandritna laserska depilacija.

laserska depilacija

Učinek je viden že po prvem posegu (pri drugih morate na posege večkrat, da opazite razliko). Aleksandritna laserska depilacija tako pomeni do trikrat manj posegov, hkrati pa lahko aleksandritno lasersko depilacijo opravite kar med službo, saj je sam poseg izjemno hiter.

Še ena prednost aleksandritne laserske depilacije je digitalna kontrola učinkovitosti – sistem meri učinkovitost odstranjevanja dlačic, tako da prešteje število dlačic ob vsakem obisku.

In nazadnje – cena. Ta se prilagodi glede na količino dlačic. Glede na to, da lasersko odstranjevanje dlak učinkuje že po prvem posegu, je tudi končni seštevek občutno nižji.

Predstavljajte si …

da se vam ni treba več briti, skrivati dlačic, skrivati poškodovane in vnete kože po depilaciji. Da vam ni treba usklajevati terminov depilacij v kozmetičnem salonu, kupovati britvic ter krem za britje in po njem. Da vam ni treba skrbeti, da vam bodo dlake po depilaciji spet vraščale. Da vam ni treba več čakati na naslednjo depilacijo z voskom. Vse to lahko rešite z aleksandritno lasersko depilacijo.

Za koga je primerno trajno lasersko odstranjevanje dlačic?

 • Če imate vraščene dlake po depilaciji.
 • Če imate težave po depilaciji – vnetje, rdečina, občutljiva koža.
 • Če se morate pogosto depilirati.
 • Priporočamo, da se naročite zdaj (na vaš klic ali e-sporočilo se v Dermacentru dr. Pirš odzovejo takoj), ker je trenutno najboljši čas za posege in bo rezultat najhitrejši. Poglejte ekskluzivne popuste za bralce Zdravo.si >>

12 razlogov, zakaj izbrati Dermacenter dr. Pirš

 1. lasersko odstranjevanje dlakPred posegom z digitalnim sistemom analizirajo vašo kožo ter dlačice in s tem ugotovijo, ali ste primeren kandidat za lasersko odstranjevanje dlačic.
 2. Na posege imate garancijo uspeha, nobenega tveganja za vas torej. Rezultat posega je viden že po prvem obisku.
 3. Dermacenter dr. Pirš ima tri visokoenergijske laserske sisteme (Nd-Yag, Alexandrit-Yag in diodni laser), tako da lahko izberejo najbolj učinkovit, predvsem pa varen postopek za vašo kožo. Z visokoenergijskimi laserji je mogoče delati z zelo nizko močjo, zato so posegi neboleči.
 4. Akcijske cene na vsa področja odstranjevanj, brez čakanja, kdaj bo popust na določeno področje. Če niste prepričani, se naročite na prvi pregled ali poseg v vrednosti 40€, ki vam ga podarijo.
 5. Uporabljajo tehnologijo, ki je zajamčeno varna (v uporabi več kot 20 let).
 6. Pred posegi in med njimi ste pod zdravniško kontrolo.
 7. Pred posegi in med njimi se preverja učinkovitost z digitalnim sistemom, na katerem sami vidite, kakšna je uspešnost odstranjevanja.
 8. Izbirate lahko med veliko termini od 8h do 20h. Naročite se lahko prek telefona, elektronske pošte ali spletnega obrazca.
 9. Visoko izobraženo osebje, ki dela z laserji – najmanj diploma zdravstvene fakultete. Dodatno ima osebje, ki dela z laserji, opravljene tudi dodatne licence za delo z laserji.
 10. Ker je Dermacenter dr. Pirš medicinski center za bolezni kože, ožilja in estetske posege, imate kot stranka dodatne ugodnosti pri ostalih storitvah.
 11. Lahek dostop – Dermacenter dr. Pirš se nahaja v središču Ljubljane (Bežigrad) – parkirate brezplačno v parkirni hiši pod centrom (več kot 200 parkirnih mest) z brezplačno parkirnino za stranke Dermacentra.
 12. Že tako ugodne posege lahko plačate tudi na obroke.

Priporočamo, da se naročite zdaj, ker je trenutno najboljši čas za posege in bo rezultat najhitrejši. Viden bo že po prvem posegu.

Ekskluzivni popusti za bralce Zdravo.si

Ekskluzivna koda za popust za bralce Zdravo.si vam prinaša ugodnejše cene laserskega odstranjevanja dlačic v Dermacentru dr. Pirš.

 • Koda ZDRAVJE3030% popust na zakup treh odstranjevanj.
 • Koda ZDRAVJE5050% popust na zakup šestih odstranjevanj.

Akcija je časovno omejena glede na razpoložljivo število mest – naročite se še danes, da si rezervirate svoje mesto!

Pokličite ali pošljite sporočilo

Vsebino omogoča Dermacenter dr. Pirš

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi 🙂