Kaj jesti, da boste zdravi?

Oglasno sporočilo

Še nikoli se ni toliko govorilo in pisalo o zdravi prehrani. Televizijske oddaje, časopisi in revije, spletni recepti, kuharski blogi … Kamorkoli se obrneš, nekdo deli nasvete, kaj jesti, da bi bili bolj vitalni, imeli več energije, izboljšali imunski sistem, preprečili nekatere bolezni in še bi lahko naštevali. V vsej tej poplavi (včasih tudi nasprotujočih si informacij) se človek zlahka izgubi.

Kaj če bi lahko zanesljive, preverjene in delujoče nasvete za zdravo in uravnoteženo prehranjevanje našli na enem mestu?

Zdaj jih lahko. Priročnik Hrana za zdravje vsebuje več kot 600 jedi in receptov za ohranjanje zdravja, premagovanje bolezni in krepitev imunskega sistema.

   V njem najdemo poglavja, kot so:

  •  Vodnik po zdravilnih živilih,
  • Hrana za pogoste zdravstvene težave,
  • Zdravilni recepti,
  • Dieta v praksi,
  • Vodnik po imunskem sistemu,
  • Superživila za imunski sistem,
  • Premagovanje pogostih zdravstvenih težav,
  • Vsakdanja imunska hrana

Nasveti strokovnjakov

Priročnik, ki sta ga napisala Pierre Jean Cousin, član Britanskega sveta za akupunkturo in Združenega registra zeliščnih zdravilcev, ter Kirsten Hartvig, doktorica naturopatije in članica Britanskega združenja naturopatov, ni vegetarijanski ali veganski priročnik. Avtorja izhajata iz uravnoteženega prehranjevanja, ki najde snovi za premagovanje bolezni in krepitev imunskega sistema tudi v živilih živalskega izvora. Zato je primeren za vso družino.

Poleg več kot 250 preprostih in okusnih receptov lahko v knjigi preberemo tudi podrobno razlago 300 pogostih živil, njihovih zdravilnih učinkovin in primernosti za zdravljenje različnih obolenj. Hkrati avtorja predstavita tudi več kot 100 zdravstvenih težav – od prehlada in okužb do resnejših obolenj, kot so bolezni srca in rak – ter nasvete, katero hrano uživati in kako pripravljeno, da bi se zaščitili pred njimi.

Super ponudba za bralce Zdravo.si – 40% popusta + brezplačna dostava

Priročnik Hrana za zdravje, ki ne bi smel manjkati v nobenem domu, lahko sedaj bralci Zdravo.si hitro in enostavno naročite prek spodnjega obrazca in to kar 40% ceneje. Namesto 59,90 €, boste za priročnik odšteli le 34,90 €.  Ne odlašajte – naročite ga zdaj in brezplačno vam ga bomo dostavili na vaš naslov! Priročnik je lahko tudi super ideja za darilo, za bližajoče se praznike.

Naročilo priročnika Hrana za zdravje

[ninja_form id=2]

Komentirajte!

Vas zanima karkoli v zvezi s priročnikom? Svoje vprašanje lahko zapišete v komentarju
​in potrudili se bomo, da nanj čimprej odgovorimo.