Kako poskrbeti za urejeno prebavo?

Učinkovita prebava je temelj zdravja in dobrega počutja, saj oskrbuje telo s hranilnimi snovmi in energijo, iz telesa odstranjuje škodljive odpadne snovi, v črevesju izgrajuje odporen imunski sistem ter vpliva na psihično in fizično stanje celotnega organizma.

prebava.

Za urejeno prebavo je odločilno kdaj, kako in kaj jemo. Sodobni način življenja z obilo stresa, nezdravo prehrano, premalo gibanja in tudi onesnaženim okoljem pa žal negativno vplivajo na našo prebavo.

Razdražena, oslabljena ali motena prebava lahko močno vpliva na naše zdravje, dobro počutje in kakovost življenja. Hitro se lahko pojavijo opozorilni znaki, da je s prebavo nekaj narobe: napenjanje, krči, bolečine v trebuhu, zaprtost, tiščanje, razdražljivo črevesje, bolečine ob iztrebljanju, zgaga, spahovanje, vetrovi … Pojavi se lahko tudi občutek prenapolnjenosti, ko hrana kar noče in noče iz želodca.

Rešitev: Caricol s papajo

papajaPri naštetih težavah s prebavo lahko pomaga Caricol, s posebnimi sestavinami, ki izhajajo iz patentiranega postopka priprave tropskega sadeža papaje. Te izboljšujejo fermentacijo in nadaljnji prenos hrane skozi črevesje.

Poleg tega Caricol s svojimi encimi in prebavnimi lastnostmi poskrbi za učinkovito uravnavanje zaprtosti in napihnjenosti ter pomirja črevesje.

Med blagodejnimi učinki Caricola so še:

  • lažja prebava zaužite hrane in s tem povezano dobro počutje;
  • pomoč naravni peristaltiki in izboljšano redno praznjenje črevesja;
  • izboljšana prebava po težjih obrokih;
  • lajšanje prebavnih težav na dolgih potovanjih;
  • izboljšanje šibke prebave otrok, starejših in bolnikov;
  • lajšanje občutka polnosti in napihnjenosti.

Jemanje Caricola je priporočljivo tudi pri glistah ter okvarjeni črevesni flori zaradi namnoženih slabih bakterij in glivic.

Caricol je prijetnega okusa, pakiran v enoodmerne vrečice, ki jo pretrgate in vsebino stisnete v usta.

‘Hišno zdravilo’ budističnega samostana na Havajih

caricolZaščitena receptura za Caricol prihaja s Havajev, kjer velja za ‘hišno zdravilo’ tamkajšnjega budističnega samostana Lotus. Pri pripravi, ki poteka po principu tradicionalne kitajske in ajurvedske medicine, uporabljajo le sadeže, ki so dozoreli na drevesu.

Učinki Caricola so preverjeni s študijami in kažejo:

  • 7-kratno izboljšanje prebavnih lastnosti;
  • 4-krat večjo encimsko moč kot v surovem sadežu papaje.

Caricol je tako prava izbira za vse, ki iščejo učinkovit, 100-odstotno naraven bio proizvod za uravnavanje in izboljšanje prebave.

Vsebino omogoča NaturaMedica d.o.o.

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi 🙂