Spomladansko razstrupljanje – da bodo vaša jetra delovala s polno močjo

Vas zbada pod desnim rebrnim lokom? Se vam nabira maščoba okrog trebuha? Ste pogosto utrujeni? Vas napihuje? To so vse resni simptomi, da imate zamaščena jetra.

Zakaj pride do zamaščenosti in slabšega delovanja jeter?

Jetra so naravni filtracijski sistem v telesu, ki pretvarja toksine v odpadke, čisti kri ter presnavlja hranila in zdravila. Z modernim, nezdravim načinom življenja močno vplivamo na slabše delovanje jeter. Nepravilna prehrana, maščobe, sladkor in njegovi nadomestki, zdravila, alkohol in cigarete… močno obremenijo delovanje jeter in lahko povzročijo njihovo zamaščenost. S tem se njihova funkcionalnost zmanjša.

Dobra lastnost jeter je njihova sposobnost obnavljanja. Pri tem nam lahko izdatno pomagajo izvlečki pegastega badlja.

Zakaj ravno pegasti badelj za jetra?!

Pegasti badelj (Silybum marianum) je zdravilna rastlina,

ki se tradicionalno uporablja za preprečevanje in lajšanje težav z jetri.

Pegasti badelj in njegove učinke so poznali že v antiki. Pegasti badelj je eno izmed najbolj preučevanih in preverjeno varnih zdravilnih zelišč.

V plodovih pegastega badlja se nahaja več zdravilnih snovi s skupnim imenom silimarin. Med njimi je silibin najbolj učinkovit.

Zakaj čaji in mleta semena pegastega badlja niso dovolj učinkoviti?

Aktivne snovi v pegastem badlju se po zaužitju zelo slabo vsrkajo, oz. imajo v telesu zelo slab izkoristek. Zato so pripravki iz plodov ali čaji iz pegastega badlja premalo učinkoviti za razstrupljanje in obnovo jeter. Vsebujejo pa tudi premajhno količino aktivnih snovi. Bistveno bolj učinkoviti so izvlečki pegastega badlja v tabletah ali kapsulah.

SiliFit je 5-krat močnejši

Najbolj učinkovit med izvlečki pegastega badlja je SiliFit. Telo ga dokazano izkoristi 5-krat bolje kot običajne izvlečke pegastega badlja. SiliFit vsebuje silibin, ki je najbolj učinkovita sestavina pegastega badlja za jetra.

Samo SiliFit je oblika vezanega silibina (silibin je povezan s fosfolipidi) z odlično, 5-krat boljšo sposobnosti vsrkanja (absorpcije) v telesu. Fosfolipidi so gradniki za nastajanje in obnavljanje membran jetrnih celic in izboljšajo funkcijo jeter.

Učinkovitost SiliFita in superiornost v primerjavi z ostalimi izvlečki pegastega badlja je znanstveno dokazana.

Zakaj bi se odločili za SiliFit?

SiliFit je najmočnejši pegasti badelj zaradi vezane oblike aktivnih sestavin. Pegasti badelj v SiliFitu prispeva k vzdrževanju normalnega delovanja jeter, jih razstruplja in izboljša jetrne funkcije. Hkrati zagotavlja popolno varnost pri jemanju, kar je znanstveno potrjeno. Prednost SiliFita je tudi v standardizaciji, kar pomeni, da pri jemanju vedno dobite enako kakovost (enako vsebnost aktivnih sestavin).

Kako jemati SiliFit?

Za jemanje običajno zadostuje samo ena kapsula na dan, pred jedjo. Pri hujših težavah oz. zmanjšani funkciji jeter se dnevni odmerek lahko poviša na 2 kapsuli. Jetra potrebujejo čas za razstrupljanje in obnovo, zato se priporoča vsakodnevno jemanje SiliFita 3 mesece (2 škatlici po 45 kapsul). Izdelek se lahko jemlje brez prekinitev tudi daljše časovno obdobje.

Priporočljivo je takšno 3-mesečno kuro občasno ponoviti.

Vsebino omogoča NaturaMedica d.o.o.

 

Napišite KOMENTAR članka in delite svoje mnenje z drugimi 🙂