Priporočamo v pomladno in poletno branje

KNJIŽNI KOTIČEK ZDRAVO.SI

Tri knjižne uspešnice, ki jih ne smete zamuditi za letošnje pomladno in poletno branje, saj vam lahko pomagajo do boljšega, bolj zdravega in bolj zadovoljnega življenja!

poletno branje

  1. V knjigi Placebo ste vi spoznajte, kako lahko sami s svojim umom vplivate, da bo vaše življenje srečnejše in bolj zdravo. Dr. Joe Dispenza se pri tem močno naslanja na znanost, ki jo prepleta s svojim prepričanjem. Več >>
  2. Mike Lewis v Odločilnem trenutku z bralci deli svojo zgodbo, kako je zapustil udobno kariero in sledil svojemu cilju. Obvezno branje, če čutite, da ste nezadovoljni s tem, kar trenutno počnete. Več >>
  3. Hvalnica počasnosti pa je knjiga, ki bi jo moral prebrati vsakdo. Več >>

PLACEBO STE VI

Joe Dispenza | 400 strani | Cena za bralce zdravo.si: 25,00€ (redna cena: 27,90€)

Poletno branje - Placebo ste vi - knjigaV dvanajstih jedrnatih poglavjih, ki se berejo kot znanstvena srhljivka, avtor razkriva trdne razloge, zakaj naj bi sprejeli dejstvo, ki lahko spremeni naše življenje: učinek placebo smo namreč mi sami, ko si dokažemo najmogočnejše zmožnosti zdravljenja, ustvarjanja čudežev in dolgoživosti!

Dr. Joe Dispenza je prvič opozoril nase kot eden od znanstvenikov v nagrajenem filmu What the Bleep Do We Know!? Od objave filma leta 2004 poglablja in širi svoje delo v več smeri – vse odsevajo njegovo navdušenje nad ugotavljanjem, kako lahko ljudje uporabijo najnovejše izsledke s področij nevroznanosti in kvantne fizike – ne le za zdravljenje bolezni, ampak tudi za srečnejše in bolj izpolnjeno življenje. Žene ga prepričanje, da je lahko vsakdo od nas veličasten in ima brezmejne sposobnosti.

Avtor spaja trdne znanstvene dokaze z navdušujočimi vpogledi in s tem, ko širi obzorja mogočega, premika meje znanega. Znanost jemlje resneje od večine znanstvenikov, v tej osupljivi knjigi pa z najnovejšimi znanstvenimi dognanji na področjih epigenetike, nevroplastičnosti in psihonevroimunologije oblikuje logični sklep: vi in prav vsi ljudje oblikujemo svoje možgane in telo z mislimi, čustvi, nameni in transcendentalnimi stanji, ki jih izkusimo. Knjiga Placebo ste vi vas vabi, da s temi spoznanji oblikujete novo telo in si ustvarite novo življenje.

DA, POŠLJITE MI KNJIGO ‘PLACEBO STE VI’ >>


ODLOČILNI TRENUTEK!

Mike Lewis | 330 strani | Cena za bralce zdravo.si: 20,00€ (redna cena: 24,60€)

Poletno branje - Odločilni trenutek - knjigaV navdihujoči, praktični knjigi, ki vas bo spodbudila k premisleku, Mike Lewis začrta štiri ključne korake, ki jih morate prehoditi, če želite priti do svoje sanjske kariere.

Delo temelji na avtorjevih lastnih izkušnjah – sam je namreč zapustil udobno kariero v financah, sledil svojemu cilju in postal profesionalni športnik – in na dragocenih vpogledih drugih, ki so prav tako naredili veliki korak.

Pričujoča knjiga nudi jasno začrtano pot do spremembe vaše kariere – in navsezadnje tudi vašega življenja.

»Če ste izgoreli, ste obtičali v rutini ali preprosto čutite, da si želite kaj drugega, je knjiga Mika Lewisa Odločilni trenutek! kot nalašč za vas. Vsebuje več kot štirideset zgodb ljudi, ki so se odločili za korenito spremembo. Knjiga nudi tako inspiracijo kakor praktične nasvete in preprost okvir, ki vam bodo pri odločilnem koraku v pomoč. Obvezno čtivo za vsakogar, ki si ne želi le uspeti, temveč se tudi razcveteti.«

DA, POŠLJITE MI KNJIGO ‘ODLOČILNI TRENUEK!’ >>


HVALNICA POČASNOSTI

Carl Honoré | 280 strani | Cena za bralce zdravo.si: 20,00€ (redna cena: 22,00€)

Poletno branje - Hvalnica počasnosti - knjigaSte tudi vi med tistimi, ki se sem pa tja počutijo, kot da bi bili sužnji časa? Potem je to knjiga za vas.

V mednarodni uspešnici iz leta 2004 se je kanadski novinar Carl Honoré (1967) namreč lotil vse večjega časovnega zgoščevanja človekovega življenja, to pa je v dobrem deset­letju od svojega izida samo še pridobilo na aktualnosti.

Potreba po nenehni prisotnosti, takojšnji odzivnosti in vse večji produktivnosti v vse krajšem času je časovno dimenzijo našega bivanja spremenila v svojevrstno agresijo, ki nas skuša pokopati pod seboj. 

Hvalnica počasnosti nam tako ob svojem izidu v slovenščini prav pred počitnicami diskretno nastavi ogledalo, v katero se v mirnejših poletnih trenutkih splača zazreti ter trezno razmisliti o svojem odnosu do časa in bivanja v njem.

Knjiga je prevedena v več kot 30 jezikov in je v številnih državah pristala na policah najbolje prodajanih knjig ter tudi pri nas kmalu po izidu dočakala ponatis!

DA, POŠLJITE MI KNJIGO ‘HVALNICA POČASNOSTI’ >>


Naročilo knjig(e)

Izpolnite spodnji obrazec za naročilo ene ali več knjig iz te ponudbe. Če naročite vse 3 knjige hkrati, vam pakiranje in poštnino podarimo!

Knjige prodaja Založba Chiara, CHIARA B. d.o.o., Ježa 90, 1000 Ljubljana.
  • Z oddajo naročila se strinjate s pogoji poslovanja založbe.
  • Cena dostave – poštnine in pakiranja znaša 2,50€ na pošiljko. Če naročite vse 3 knjige, vam pakiranje in poštnino podarimo. Če naročeno blago plačate po povzetju, vam DPD Slovenija dodatno zaračuna njihovo storitev – plačilo po povzetju – po njihovem veljavnem ceniku 1,20 eur.