Najti se in ostati skupaj: kako spoznati prav/-ega/-o in ostati skupaj

KNJIŽNI KOTIČEK ZDRAVO.SI

Kje tiči skrivnost vstopa v srečen zakon in, še pomembneje, da vztrajaš v njem? Dejstva so naravnost presenetljiva – ne glede na to, koliko ljudi se sprehodi do oltarja, število ločitev po vsem svetu je rekordno visoko. Preberite klasično delo študije partnerskih odnosov.

poletno branje


Najti se in ostati skupaj

dr. William Glasser, Carleen Glasser | 180 strani | Cena: 19,90 € (Brezplačna poštnina!)

Najti se in ostati skupaj knjiga

Svetovno priznani psihiater dr. William Glasser in njegova žena Carleen sta dopolnila klasični vodnik do srečnega zakona za pare z malo in veliko kilometrine.

Ko raziskujeta, zakaj so nekateri zakoni uspešni, drugi pa propadejo, bralcem svetujeta, kako ustvariti ljubeče in srečne odnose z uporabo Glasserjeve prepoznavne metode – teorije izbire. Rezultat je bogastvo novih informacij o iskanju kompatibilnega partnerja in posledično izboljšanje partnerskega odnosa.

Večina knjig o partnerskih odnosih se osredotoča na to, kako najti popolnega partnerja. V knjigi Najti se in ostati skupaj pa sta Glasserja spregovorila ne le o tem, kako najti partnerja, temveč tudi o pomembnejših nalogah: kako ostati skupaj in kaj narediti po izrečenem »vzamem za moža ali ženo« in je dejansko treba »živeti srečno do konca svojih dni«.

Iz vsebine:

  • zakaj nekateri zakoni in zveze uspejo, drugi pa propadejo,
  • presenetljivo novo znanje o intimnosti in trajnih odnosih,
  • razlika med seksom in spolno ljubeznijo,
  • štirje ključni dejavniki za izpolnitev odnosov.

Knjiga vključuje tudi test, s katerim se boste naučili več o sebi in svojih partnerjih ter s pomočjo informacij okrepili trenutno zvezo, našli potencialno popolnega partnerja ali zapustili neuspešno zvezo, dokler še obstaja možnost za boljšo izbiro.

Spremno besedo knjigi je prispevala Mirjana Palčič Bubnič, psihoterapevtka realitetne terapije.


Naročilo knjige

Izpolnite spodnji obrazec za naročilo knjige iz te ponudbe.

Knjige prodaja Založba Chiara, CHIARA B. d.o.o., Ježa 90, 1000 Ljubljana.
  • Z oddajo naročila se strinjate s pogoji poslovanja založbe.
  • Dostava – poštnina za knjigo v tej ponudbi je brezplačna. Če naročeno blago plačate po povzetju, vam Pošta Slovenije dodatno zaračuna njihovo storitev – plačilo po povzetju – po njihovem veljavnem ceniku 1,20 eur.