Lasik nove generacije

Lasik nove generacije – Contoura Vision Lasik v Bilić Vision

Poliklinika Bilić Vision predstavlja novo tehnologijo Contoura Vison, ki kratkovidnim ljudem in tistim, ki imajo težave z astigmatizmom, omogoča boljši vid brez očal in kontaktnih leč.

Contoura Vision predstavlja novo izboljšano obliko Lasik metode, laserske odprave dioptrije. Metoda omogoča edinstveni in personalizirani poseg laserske odprave dioptrije z merjenjem roženice na 22.000 točkah.

Contoura vision laserska odprava dioptrije je trenutno v svetu priznana kot najbolj natančna metoda laserske odprave dioptrije, saj zaradi svoje napredne tehnologije odpravlja bleščanje, odsevnost in probleme pri vožnji ponoči. Poleg odprave dioptrije namreč natančno odpravlja nepravilnosti s površine roženice, jo zgladi in jo oblikuje tako, da je roženica pravilno zaobljena.

Picture

Poliklinika Bilić Vision je ena od začetnikov laserske refraktivne kirurgije na Hrvaškem in trenutno razpolaga z najsodobnejšo in najpreciznejšo tehnologijo za lasersko korekcijo vida v svetu.

Kako deluje?

Tehnologija omogoča podrobno submikroskopsko meritev nepravilnosti roženice, kar omogoča, da laser odpravi prav vsako nepravilnost roženice individualno.

 

Contoura Vision izmeri 22.000 točk na površini roženice in tako omogoča ultra precizne rezultate posega, medtem ko Wavefront vodeni postopek omogoča dobre rezultate z meritvami do 200 točk površine roženice.

Informacije, ki  jih po opravljeni meritvi površine roženice prejme računalnik, se shranijo in uporabijo za individualizacijo oz. prilagoditev posega vsakemu posamezniku. Laser, ki zgladi povšino roženice, omogoča, da so svetlobni žarki, ki padejo na mrežnico, fokusirani, nespremenjeni, enolični, kar je pogoj za jasen in natančen vid.

Picture
Contoura Vision izmeri 22.000 točk na roženici.

Odlični rezultati

98% ljudi, ki so opravili poseg Contoura vision lasik, so izjavili, da bi se za ta poseg ponovno odločili, 30% pacientov pa ima boljši vid, kot so ga imeli z očali in kontaktnimi lečami pred posegom.
Izboljšani in natančnejši Lasik odpravlja težave zaradi bleščanja, oteženega branja ali vožnje ponoči, v primerjavi s pacienti, ki so poseg odprave dioptrije opravili pred to metodo.

92% pacinetov ima boljši vid od normalnega

Če ste med 20. in 40. letom starosti in se želite rešiti kratkovidnosti in astigmatizma, očal in kontaktnih leč, je to prava izbira za vas.

Poliklinika Bilić Vision je ena od začetnikov laserske refraktivne kirurgije na Hrvaškem in trenutno razpolaga z najsodobnejšo in najnatančnejšo tehnologijo za lasersko korekcijo vida.

Ste pripravljeni na nov korak v življenju, na nov pogled brez očal in kontaktnih leč? Sedaj je pravi trenutek za poseg, saj so v Polikliniki Bilić Vision znižali ceno laserske odprave dioptrije. Poseg lahko do 30.6.2017 opravite že za 440€ za eno oko.

Storitev lahko poravnate tudi na 12 obrokov brez obresti z eno od kreditnih kartic.

Vzemite telefon in pokličite na številko 041 440 905 ali se naročite prek spletnega obrazca TUKAJ.

Naročite se na pregled za lasersko odpravo dioptrije in se za vedno rešite vseh pripomočkov za vid!

Picture
Znebite se očal ali kontaktnih leč.
Komentirajte!
Imate vprašanje o laserski refraktivni kirurgiji?
Zapišite ga in strokovnjaki iz Bilić Vision vam bodo z veseljem odgovorili.