Jesenski knjižni uspešnici za bralce Zdravo.si

KNJIŽNI KOTIČEK ZDRAVO.SI

Predstavljamo vam novi knjižni uspešnici, ki vam bosta odprli nova obzorja in krajšali čas v jesenskih in zimskih večerih. Pomagali vam bosta do novih spoznanj in kakovostnejšega, bolj izpopolnjujočega življenja.

poletno branje

  1. V knjigi Bolj star, bolj živ spoznajte, kako staranje ne pomeni, da je kakovostnega življenja za vas zdaj konec. Carl Honoré vas v zanimivem slogu nagovarja k ponovnemu premisleku o vsem ter vam pomaga razumeti staranje kot prednost. Več >>
  2. Knjiga V opoju narcisa obravnava danes še kako aktualno tematiko, kako prepoznati in kako se soočiti s človekom z narcisistično motnjo. Loti Palmer ponuja dragocene nasvete za ljudi, ki se znajdejo v odnosu z narcisom. Več >>

Bolj star, bolj živ

Carl Honoré | 248 strani | Cena: 22,00€  (Brezplačna poštnina!)

Bolj star, bolj živRadostna knjiga, ki poživlja željo po življenju in razbija mite o staranju.

Kako se lahko postaramo bolje in se ob tem tudi čudovito počutimo. Odlično darilo za vse, ki prihajajo v zlata leta!

Bolj star, bolj živ  nas nagovarja k radikalnemu ponovnemu premisleku o vsem – vse, od izobraževanja do zdravstva in dela, kreativnosti, medsebojnih odnosov in politike, potrebuje nov pogled. Je navdihujoče branje, ki nam pomaga razumeti staranje kot prednost in ne breme.

Manca Košir o knjigi Bolj star, bolj živ med drugim pravi: “Knjiga poka od veselja pri naštevanju primerov pozitivnih praks in zgodb starostnikov, ki znajo živeti s smislom. Potrebno je negovati pozitiven pogled na svet in na staranje, kar nam podaljšuje življenje, ter gojiti humor in se smejati, najbolje na svoj račun. Denimo, ko prvič lezeta pod rjuhe na novo poparčkana osemdesetletnika – in se zabavata pri predstavitvi svojih starih teles, srečna, da temu sledi sladek seks. Boljši kot v mladosti, saj se nikamor ne mudi, s crkljanjem in smejanjem se marsikaj trdega nadomesti.

DA, POŠLJITE MI KNJIGO ‘BOLJ STAR, BOLJ ŽIV’ >>


V opoju narcisa

Loti Palmer | 180 strani | Cena: 19,90€  (Brezplačna poštnina!)

V opoju narcisaV knjigi spoznamo, kako prepoznati narcistično osebnostno motnjo, jo odstraniti iz svojega življenja in začeti znova.

Rešiti se iz narcisove mreže ni dovolj; treba je izstopiti tudi iz lastne kletke. Imate v svojem življenju osebo, ki se je nekako bojite, obenem pa vas privlači oziroma je ne morete zapustiti? Se po druženju z njo pogosto počutite izpraznjene, brez energije, ranjene ali zmedene?

Ima ta oseba vedno prav, se na vsako nasprotovanje napadalno odzove, omalovažuje vaša čustva in mnenja, vas v imenu ‘iskrenosti’ in ‘ljubezni’ zasipa z neresničnimi obtožbami, nikoli ne prizna svojih napak in ne prevzame odgovornosti za svoje ravnanje ter ne pokaže iskrenega sočutja?

Potem je zelo verjetno, da ste se zapletli v odnos z osebo z narcistično osebnostno motnjo. Ker za ljudi s to motnjo velja, da so navzven zelo karizmatični, prijazni, požrtvovalni, privlačni, urejeni, spoštovani in priljubljeni, jih zelo težko prepoznamo, dokler nismo že ujeti v njihove mreže. Takrat pa je naš občutek za stvarnost pogosto že tako popačen, da mislimo, da smo za težave v odnosu krivi izključno mi, da se moramo le ‘poboljšati’, pa bo spet vse tako čudovito, kot je bilo na začetku, in da brez te osebe ne bi več zmogli. Ne vemo več, kaj je res in kaj ni oziroma ‘kdo je tukaj nor’.

DA, POŠLJITE MI KNJIGO ‘V OPOJU NARCISA’ >>


Naročilo knjig(e)

Izpolnite spodnji obrazec za naročilo ene ali obeh knjig iz te ponudbe.

Knjige prodaja Založba Chiara, CHIARA B. d.o.o., Ježa 90, 1000 Ljubljana.
  • Z oddajo naročila se strinjate s pogoji poslovanja založbe.
  • Dostava – poštnina za knjigi v tej ponudbi je brezplačna. Če naročeno blago plačate po povzetju, vam DPD Slovenija dodatno zaračuna njihovo storitev – plačilo po povzetju – po njihovem veljavnem ceniku 1,20 eur.