Knjižni kotiček Zdravo.si – ljudje in kravje mleko – ekskluzivna cena za bralce Zdravo.si

Boj za resnico o kravjem mleku

ZANIMIVA KNJIGA, KI POSKUŠA OSVETLITI DRUGAČEN POGED NA UŽIVANJE KRAVJEGA MLEKA

Boj za resnico o kravjem mleku
Ivan Soče: Boj za resnico o kravjem mleku

Kdor bo spoznal resnico o ustvarjanju mita o kravjem mleku kot najpopolnejšem hranilu za ljudi, bo lažje spoznal, kako so se ustvarjale in se še ustvarjajo tudi resnice o drugih hranilih, za katera nas že desetletja prepričujejo, da je njihovo uživanje naravno, nujno in nenadomestljivo.

V nobeni drugi knjigi ne boste našli toliko dokazov, kako se ustvarja mit o kravjem mleku in toliko verodostojnih znanstvenih dokazov o njegovi škodljivosti.

Avtor o knjigi:

To ni knjiga o (kravjem) mleku, čeprav boste ob branju izvedeli skoraj vse o (ne)koristnosti in škodljivosti rednega uživanja kravjega mleka za zdravje ljudi. Vse trditve so podprte z verodostojnimi dokazi, objavljenimi v najuglednejših znanstvenih revijah, nekaj pomembnejših sem navedel.

Na koncu knjige Boj za resnico o kravjem mleku vam bom predstavil objektivno resnico o kravjem mleku, s katero se boste najbrž strinjali, a veliko pomembneje je, da na konkretnem primeru, ki upošteva konkretne okoliščine ter vključuje ljudi z imeni in priimki, predstavim, kako se oblikuje resnica o živilu, za katerega mnogi trdijo, da je eno najpopolnejših in najpomembnejših. Na podoben način se ustvarja resnica o jajcih, soji, mesu ali sladkorju.

Ekskluzivna cena knjige za bralce Zdravo.si: samo 16,00 €

Naročilo knjige

 

Poštnina: 3,70€. Knjigo prodaja: Založba Chiara, CHIARA B. d.o.o., Čargova 4, P.E. Ježa 90, 1000 Ljubljana. Z oddajo naročila se strinjate s splošnimi pogoji.